Over FMP360

De nieuwe standaard voor Mobile Workforce Management

Exceptioneel ontwerp en functionaliteit helpen FMP360 om beter te presteren dan andere mobile workforce management-oplossingen door volgende functies en functionaliteit:

  • 100% standaard software
  • automatische releases aan alle klanten
  • een oplossing voor alle mobiele apparaten
  • meerdere workflows binnen een app
  • slimme architectuur van de app zodat meerdere bedrijfsprocessen binnen één applicatie kunnen worden geïmplementeerd
  • een datamanagementmotor die GIS en ERP data-agnostisch is en zowel industriestandaards als klantspecifieke datamodellen ondersteunt
  • eenvoudige implementatie van onze Cloud-omgeving en, op verzoek, een simpele installatie op uw datacentrum
  • enkele inlogarchitectuur die gemakkelijk toegankelijk is voor gebruikers op kantoor en in het veld
  • modulaire structuur waarmee klanten de functionaliteit kunnen vergroten, zonder lastige software te hoeven coderen

Volledige mobiele intelligentie, online of offline

FMP360 biedt alle mid-office functionaliteit die nodig is om een ploeg in het veld efficiënt aan te sturen. De uitwisseling van gegevens met mobiele apparaten is ontworpen om zowel de online/offline-modus als geo-fencing te ondersteunen, en u kunt er zelfs filters mee configureren om de beschikbaarheid van data in gebieden met een slechte ontvangst te optimaliseren. De robuuste communicatiemotor werkt met grote datasets en ondersteunt volledig tweerichtingsverkeer van data van de backoffice naar de klant en van de klant naar de backoffice.

FMP360 gebruikt een database in plaats van opslag in de cache en legt zo geen opslaglimiet op aan de data die offline beschikbaar is. Offline data wordt ook beschermd door codering. Zodra een signaal hersteld is, wordt al het werk automatisch naar het backofficesysteem gestuurd, zonder handmatige tussenkomst.

Het is compatibel met Windows-, iOS- en Android-toestellen en medewerkers van de buitendienst kunnen hun werkopdrachten met behulp van een breed scala aan voor internet geschikte apparaten uitvoeren en documenteren. Zodra een vrachtauto wegrijdt, is de bemanning uitgerust met de informatie die ze nodig heeft om hun werk op elke locatie te verrichten – zelfs als er geen netwerkcommunicatie beschikbaar is.

Mobiele applicatie leidt buitendienstmedewerkers

De FMP360 mobiele applicatie is ontworpen voor laptops, smartphones, tablets en draagbare apparaten. De buitendienstmedewerkers beginnen aan een klus uit de agenda en de geconfigureerde workflow leidt ze door het werkproces. Alle verzamelde informatie wordt automatisch naar uw backofficesysteem gestuurd.