Over Ons

Onze missie

Wij ontwerpen en leveren producten en diensten waarmee onze klanten een competitieve voorsprong in hun branche kunnen nemen, door ervoor te zorgen dat hun buitendienstactiviteiten de beste mobiele technologie binnen handbereik hebben.

Het leveren van de best mogelijke ervaring aan uw klanten is de sleutel tot hun tevredenheid en is essentieel voor uw succes. Wij helpen u om in de voorhoede te blijven voor wat betreft de technologie voor mobiel personeel, door ervoor te zorgen dat uw buitendienstactiviteiten geheel en naadloos in al uw bedrijfsprocessen worden geïntegreerd. Met FMP360 heeft u een gemakkelijk te configureren tool, waarmee u uw processen met de nieuwste technologieën kunt uitrusten, zonder dat u uw digitale landschap overhoop hoeft te halen. Met FMP360 kunt u uw klanten de best mogelijke ervaring bieden, elke dag van de week. Uw succes is ons succes.

Onze visie

Uitstekende klantenservice betekent het verschil tussen leiders en volgers.

Dit concept wordt al lang erkend door managers van service- en onderhoudsafdelingen en is niet langer beperkt tot alleen deze afdelingen. In vrijwel alle branches gaan bedrijven over op een geheel service-georiënteerd bedrijfsmodel (vaak "servitisatie" genoemd). In dit bedrijfsmodel wordt service als de kern van de onderneming gezien. Deze overgang maakt een goede ervaring met de klantenservice steeds belangrijker en dwingt de buitendienstactiviteiten van onze klanten om zeer efficiënt, flexibel en veranderbaar te zijn.

En hierin blinken wij uit. FMP360 is een platform dat volledig geoptimaliseerde buitendienst ondersteunt en waarmee u de nieuwste technologische innovaties kunt implementeren. Wij helpen u om uw klanten met de grote aandacht voor detail van dienst te kunnen zijn. De hele dag lang en elke dag weer.

Onze naam

Gomocha is de brandstof die innovatie aandrijft en de prestaties van het mobiele personeel verbetert. Onze naam is afgeleid van een combinatie van de woorden GO, MOBILE en CHANGE – met verandering die wijst op het gemak waarmee onze klanten ons platform kunnen configureren, om aan hun diverse, steeds veranderende en in toenemende mate geavanceerde behoeften te kunnen voldoen.

Gomocha USB People