Onze partnerships

Gomocha heeft een partnership-programma dat zich richt op het versterken van relaties in de industrie met brancheverenigingen en experts, evenals resellers en system integrators. De sleutel tot een succesvol partnership is het verbeteren van de prestaties en resultaten van de buitendienst organisatie bij uw klant. Of het nu gaat om compliancy, efficiency of een betere algehele informatie voorziening, samen met onze partners zorgen we continu voor de beste oplossing voor uw buitendienstorganisatie, niet alleen voor vandaag en morgen, maar ook voor de verre toekomst.

Softwarepartners

Veel van onze softwarepartners zijn zelf innovatieve leveranciers van softwareoplossingen. Zij zijn geautoriseerd om Gomocha oplossingen te verkopen en op te nemen in hun offertes voor klanten die op zoek zijn naar een oplossing voor aansturing van buitendienstmedewerkers. Gomocha assisteert bij het ontwerpen van de oplossing en partners kunnen rekenen op volledige toegang tot alle beschikbare tools om het Field Mobility Platform (FMP) te verkopen en implementeren bij hun klanten. Softwarepartners krijgen toegang tot kennis, sales en implementatietools, en daar waar nodig ook toegang tot de experts om de juiste resultaten te behalen.

Brancheverenigingen en experts

Gomocha werkt samen met brancheverenigingen en experts uit de industrie om te zorgen dat we tijdig begrijpen welke ontwikkelingen plaatsvinden in de markt. Hierdoor kunnen we proactief veranderingen doorvoeren op ons platform om continu klaar te zijn voor de wensen en verbeteringen voor de dag van morgen. Tevens onderzoeken we continu de laatste innovaties op toepasbaarheid ter verbetering van uw buitendienstorganisatie. Innovatie is één van de belangrijke pijlers binnen het Gomocha business model.

Vul hier een aanvraag in als u geïnteresseerd bent in samenwerking met Gomocha.