Technology Partners

Opgericht in 1975, Microsoft (Nasdaq “MSFT”) is wereldleider in de ontwikkeling en vermarkten van software. Gomocha is Microsoft Gold Application Development Partner sinds 2006. 

www.microsoft.com

SAP is, met hoofdkantoor in Duitsland en met locaties in meer dan 130 landen, wereldwijd marktleider in enterprise software en software gerelateerde diensten. SAP systemen integreren eenvoudig met de enterprise mobility producten van Gomocha.  

www.sap.com

Daqri, producent van de meest geavanceerde "smart helmet". Deze helm zal het werken voor Field Service definitief veranderen. Gomocha en Daqri werken nauw samen, waarbij Daqri zich focust op de hardware en Gomocha zich focust op de software.

The most powerful augmented reality device on the market will change the nature of work.

www.daqri.com

Technologiepartners

Microsoft, SAP, Daqri en andere aanbieders van technologie verbeteren of complimenteren FMP360. Dankzij deze partnerships houden we onze voorsprong op de markt en bieden we de innovaties die verwacht worden van een innovator als Gomocha. Wij geloven, net als onze gelijkgezinde technologiepartners, dat het noodzakelijk is om geavanceerde oplossingen te ontwikkelen die toekomstbestendig blijven.