FMP360 voorziet ASSA ABLOY Entrance Systems in Europa en Noord-Amerika van een up-to-date planningstool voor de back-office en een app-gebaseerde mobiele oplossing voor de buitendienst. FMP360 is gekoppeld aan het ERP back-office-systeem van ASSA ABLOY, 

Anders Planell, IT / IS-directeur ASSA ABLOY Entrance Systems: "ASSA ABLOY is intensief betrokken bij de ontwikkeling van Gomocha's Field Mobility Platform. Daarom hebben we een grote impact op de levering van onze requirements. Met FMP360 hebben we een systeem dat onze zakelijke behoeften kan ondersteunen: een efficiënte field service operatie die naadloos is verbonden met de back-office functies".

Over ASSA ABLOY Entrance Systems

ASSA ABLOY Entrance Systems is een divisie binnen ASSA ABLOY. De divisie Entrance Systems biedt een compleet pakket aan automatische toegangsoplossingen, waaronder automatische deuren, industriële deuren, snelroldeuren, hangardeuren en laad- en docksystemen, inclusief de daarbij behorende service- en onderhoudsdiensten. Lees meer op de website.