Met ingang van 22 januari 2016 is Bercomex gestart met de implementatie Tensing Field Mobility Platform FMP360 om haar wereldwijde service-activiteiten te ondersteunen.

Bercomex helpt haar klanten om met de modernste techniek snijbloemen effectief te verwerken en te bossen. Zij kunnen dit doen door middel van een effectieve standaardoplossing of door middel van een op maat gemaakt hightechsysteem. Zodat haar klanten kunnen voldoen aan de hoge eisen van de hedendaagse markt met een constante hoge kwaliteit, meer capaciteit en minder handelingen.

Ben de Haan, Manager Service & Repair: "Gomocha verbetert voortdurend de functionaliteit van haar FMP360 platform. Dit is de reden waarom wij Gomocha zien als onze partner om continue de dienstverlening aan onze klanten te blijven verbeteren. "

De systemen die Bercomex ontwikkelt en produceert zijn innovatief doordat zij altijd de modernste technologieën toepassen. Zo heeft u met een systeem van Bercomex:

  • Blijvende kwaliteitsverhoging door hogere bosgelijkheid en bosuniformiteit
  • Substantiële verbetering van arbeidsproductiviteit
  • Verhoging van capaciteit
  • Stroomlijning van het productieproces
  • Optimale bedrijfszekerheid

Innovatieve Systemen

Bercomex biedt een assortiment standaardproducten, maar ontwikkelt ook op maat gemaakte oplossingen die passen bij de specifieke vraag of situatie in een bedrijf. Als gesprekspartner denkt Bercomex met haar klanten mee én kijkt vooruit, zodat ze een innovatief systeem creëren dat de optimale mix is van optimale techniek en de zorgvuldige behandeling van bloemen voor nu en later.

Betrouwbare systemen en service

Naast de ontwikkeling verzorgt Bercomex ook het onderhoud zodat haar klanten kunnen rekenen op de systemen in hun verwerkingsproces. Bercomex biedt deze operationele betrouwbaarheid met maatwerk in advies, installatie, preventief onderhoud en continue storingsdiensten. Zo zijn en blijven de machines in topconditie en is de bedrijfszekerheid van haa klanten optimaal georganiseerd.

Wereldwijd betrouwbaar

Bercomex heeft een wereldwijd netwerk van betrouwbare dealers en partners, zodat zij haar klanten, waar ook ter wereld kan helpen.